Receptionist m/v fulltime
Este puesto ya no está disponible, pero hay más Recepción ofertas
Receptionist m/v fulltime

Accor HQ

Publicada

Cerrada

Receptionist m/v fulltime

Sobre el trabajo

Job Description

Is jouw werkdag pas geslaagd als iedere gast rondloopt met een grote glimlach? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en je vindt het leuk om mensen om je heen te hebben!? Solliciteer dan snel en wie weet wordt jij onze nieuwe Receptionist bij Ibis Amsterdam Centre Stopera.


Ibis Amsterdam Centre Stopera is het leukste hotel in hartje van Amsterdam met 207 kamers . Als Receptionist zorg je er samen met het team voor dat onze gasten een fantastisch verblijf hebben in ons hotel.


Jij ‘’ademt’’ gastvrijheid en bent daarom het voorbeeld voor onze gasten en collega’s. Jij bent flexibel om zowel in de receptie als het restaurant te staan. Bij het behandelen van vragen/ en of klachten weet jij de gasten te verrassen en zoek jij altijd naar de beste oplossing of een goed alternatief. 



Work Experience

Als onze nieuwe Receptionist zijn wij op zoek naar een teamplayer die enthousiast, creatief, lekker spontaan en vooral zichzelf is! Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gast en het ‘’Feel Welcome’’ gevoel over te brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die enige ervaring in de hospitality branche heeft en beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Wij hebben veel internationale gasten dus is het belangrijk dat je naast Nederlands ook Engels spreekt. Durf jij ook nog eens out of the box te denken, dan zoeken wij jou!



Benefits

Werken in het team van Ibis Amsterdam Centre Stopera staat voor gezelligheid, aanpakken en het beste uit elkaar halen.

 

Ons aanbod:

·        Salarisschaal V van de horeca cao

·        Een goede bonusregeling tot maar liefst 7,5% van je jaarsalaris

·        25 vakantiedagen per jaar

·        Voordelig overnachten, eten en drinken bij collega hotels wereldwijd

·        Een reiskostenvergoeding vanaf 5 km op basis van woon werk verkeer

·        Groot trainingsaanbod binnen onze eigen AccorHotels Academie

·        Werken in een super leuk en gezellig hotelteam die er onder elke omstandigheden een feestje van weet te maken, face-to-face

en virtueel


Heb je interesse? Stuur dan je cv en een korte motivatie voor 15 april 2022 naar Bram van de Sant (Operations Manager) h3044-dm@accor.com



Cerrada

Receptionist m/v fulltime

Amsterdam, Holanda

A tiempo completo, Indefinido

Fecha de inicio:

Fecha limite de comienzo:

¿Buscas algo diferente? Mira trabajos similares