Maître d'hôtel & restaurant
Este puesto ya no está disponible, pero hay más Alimentos & Bebidas servicio ofertas
Maître d'hôtel & restaurant

Mercer Torre del Remei, Bolvir, La Cerdanya

Publicada

Caducada

Maître d'hôtel & restaurant

Sobre el trabajo

¨MAITRE PER A HOTEL DE LUXE LA CERDANYA¨ - per a restaurant d´un hotel amb terrassa. Atenció i servei a la clientela. Agafar comandes. Servir menjar i beure. Generar experiència culinària en la clientela. Preparar els comptes i gestió de cobraments. Proporcionar informació detallada dels menús i plats del dia. Tasques vàries del restaurant. Oferir un servei d´alta qualitat. Jornada sencera, horari rotatiu. Gestionar el servei en els diferents punts de venta, així com els horaris i les comandes.REQUISITS: 2/5 anys d´experiència , català, castellà i molt valorable l´anglès i francès. Es valorarà experiència en Software de restauració (TPV) i estudis en restauració i en sommelier. Carnet de conduir i vehicle.
Ser servicial, atenció a la clientela, simpatia, sociabilitat, capacitat per treballar bé i amb amabilitat en entorn de treball de ritme ràpid. Capacitat de lideratge, treball en equip i actitud positiva. Resolució de conflictes. Bona comunicació, empatia, concentració i memorització. Formació professional grau mig o superior. Experiència demostrable.
Coneixements de idiomes: Inglés
Experiència demostrable.
Idioma: Català
Vehicle propi per arribar al lloc de treball

Sobre ti

Técnic superior en Restauració
Coneixements de idiomes: Inglés
Experiència demostrable.
Idioma: Català
Vehicle propi per arribar al lloc de treball

Maitre: Gestionar el servei en els diferents punts de venta, així com els horaris i les comandes.REQUISITS: 2/5 anys d´experiència , català, castellà i molt valorable l´anglès i francès. Es valorarà experiència en Software de restauració (TPV) i estudis en restauració i en sommelier. Carnet de conduir i vehicle.
  • Idioma requerido: Catalán. Inglés, Francés y Español son un plus

La empresa

Mercer Hoteles is a Luxury Hotels Group from Spain. Our 5-star hotels are characterized by their excellent location in Barcelona and Seville. Our properties are set in unique buildings of cultural, heritage and artistic interest, which have been carefully renovated to wrap our guests with absolute comfort, with the unmistakable

Ver perfil
Caducada

Maître d'hôtel & restaurant

Bolvir, España

A tiempo completo, Indefinido

Fecha de inicio:

Fecha limite de comienzo:

¿Buscas algo diferente? Mira trabajos similares