Sales Medewerker Autoverhuur - Schiphol Airport
Ce poste n'est plus disponible, mais il y a plus de Marketing offres d'emploi
Sales Medewerker Autoverhuur - Schiphol Airport

SIXT

Publiée

Fermé

Sales Medewerker Autoverhuur - Schiphol Airport

À propos du poste



Sales Medewerker Autoverhuur, of Front Office Medewerker? Bij Sixt noemen we het Rental Sales Agent! Je ziet het al, het gaat om een veelzijdige functie op Schiphol Airport. Je gaat klanten adviseren bij hun mobiliteitsvraagstuk. Door dit goed te doen zorg je voor tevreden klanten en een mooie bonus voor jezelf. Sixt bestaat al meer dan 100 jaar en als eerste wereldwijde mobiliteitsdienstverlener bewijzen wij elke dag wat innovatieve producten zijn en wat uitstekende service uitmaakt. Om ook in de toekomst aan de top te blijven, zoeken wij naar toegewijde collega's voor een van onze locaties in Amsterdam, die met hart en ziel Sixt elke dag een beetje beter maken. Wij - dat zijn meer dan 6.000 werknemers in 105 landen. Wij zijn niet zoals de anderen. Wij zijn Sixt. Jij ook?

Wat ga je doen:
  • In onze Sixt vestiging op Schiphol Airport ga je nationale en internationale klanten adviseren bij de verhuur van auto's. Je gebruikt jouw commerciële en communicatieve vaardigheden om precies te weten te komen wat de wensen van de klant zijn. Zo kom je tot een perfect advies waarbij je eventueel optionele extra’s verkoopt op basis van de behoefte van de klant.
  • Vervolgens stel je verhuurcontracten op en zorg je voor de administratieve afhandeling. Je hebt zojuist een uitstekende service verleend.
  • Samen met je collega’s zorg je ervoor dat klanten echt heel goed geholpen worden. Jouw creativiteit en oplossingsgerichtheid helpen je hierbij. Flexibiliteit is ook noodzakelijk. Bijvoorbeeld als iemand om 22:00 uur een auto terug wilt brengen. Als je het leuk vindt mag je dan de vestiging openen, de auto innemen en de vestiging weer sluiten. Natuurlijk krijg je hier extra voor betaald.
Wat neem je mee:
  • Je bent iemand die makkelijk contact maakt met anderen.
  • Omdat je zowel nationale als internationale klanten helpt, beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Een geldig rijbewijs B.
  • In het weekend kunnen en willen werken.
  • Mbo+ werk- en denkniveau.
Wat bieden wij:

Je wordt ingewerkt op de locaties in Amsterdam. Deze trainingsperiode duurt gemiddeld 3 maanden, hierna zal je vanuit Schiphol aan de slag gaan. Wij bieden jou: ► Startsalaris van € 2.200,- bruto per maand ► Uitstekende aanvullende bonusstructuur: the sky is the limit! ► Gegarandeerde bonus van € 200,- bruto per maand in de eerste 12 maanden...meer bonus verdienen kan natuurlijk altijd! ► Schiphol locatiebonus van € 150,- bruto per maand (vanaf het moment dat je werkzaam bent vanuit Schiphol) ► Weekend- en andere toeslagen ► 8% vakantiegeld ► Reiskostenvergoeding voor woon/werkverkeer van €0,19 per km (tot max 80 km per werkdag) ► Fantastische werksfeer ► Gratis toegang tot GoodHabitz, een online trainingomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen op welk gebied jij maar wilt ► Sixt jaarcontract, met de intentie voor een vast contract. Een fulltime werkweek duurt 38 uur bij Sixt. We geven je graag 31 vakantiedagen per jaar en natuurlijk krijg je korting als je bij ons een auto huurt. Werken bij Sixt is onderdeel uitmaken van een succesvol bedrijf met concrete doorgroeimogelijkheden! Interesse? Wij zien jouw CV en motivatie graag in het Engels tegemoet!

Fermé

Sales Medewerker Autoverhuur - Schiphol Airport

Schiphol, Pays-Bas

Temps plein, Indéfini

Date de début du contrat:

Date d'entrée en fonction (au plus tard):

Vous souhaitez découvrir quelque chose de différent ? Voir des emplois similaires