2nd Maître d'hôtel & restaurant
Questa posizione è appena stata occupata, ma ce ne sono altre F&B Sala offerte di lavoro
2nd Maître d'hôtel & restaurant

Mercer Torre del Remei, Bolvir, La Cerdanya

Pubblicata

Scaduta

2nd Maître d'hôtel & restaurant

Cosa comprende il lavoro

¨2nd MAITRE PER A HOTEL DE LUXE LA CERDANYA¨ - per a restaurant d´un hotel amb terrassa. Atenció i servei a la clientela. Agafar comandes. Servir menjar i beure. Generar experiència culinària en la clientela. Preparar els comptes i gestió de cobraments. Proporcionar informació detallada dels menús i plats del dia. Tasques vàries del restaurant. Oferir un servei d´alta qualitat. Jornada sencera, horari rotatiu. Gestionar el servei en els diferents punts de venta, així com els horaris i les comandes.REQUISITS: 2/5 anys d´experiència , català, castellà i molt valorable l´anglès i francès. Es valorarà experiència en Software de restauració (TPV) i estudis en restauració i en sommelier. Carnet de conduir i vehicle.
Ser servicial, atenció a la clientela, simpatia, sociabilitat, capacitat per treballar bé i amb amabilitat en entorn de treball de ritme ràpid. Capacitat de lideratge, treball en equip i actitud positiva. Resolució de conflictes. Bona comunicació, empatia, concentració i memorització. Formació professional grau mig o superior. Experiència demostrable.
Coneixements de idiomes: Inglés
Experiència demostrable.
Idioma: Català
Vehicle propi per arribar al lloc de treball
  • Posizioni disponibili: 2
  • 31.000
  • Ayudamos alojamiento en las cercanías hotel
  • Dipartimento: F&B Sala Sommelier

Su di te

Técnic superior en Restauració
Coneixements de idiomes: Inglés
Experiència demostrable.
Idioma: Català
Vehicle propi per arribar al lloc de treball

2nd Maitre: Gestionar el servei en els diferents punts de venta, així com els horaris i les comandes.REQUISITS: 2/5 anys d´experiència , català, castellà i molt valorable l´anglès i francès. Es valorarà experiència en Software de restauració (TPV) i estudis en restauració i en sommelier. Carnet de conduir i vehicle.
  • Lingua richiesta: Catalano. Inglese, Spagnolo e Francese sono un plus

L'azienda

The Mercer Barcelona is an exclusive luxury hotel of 28 rooms in the heart of the Gothic Quarter. Dining: Chose from fine dining Mercer Restaurant and Le Bouchon for casual meals.

Set among Roman fortification and medieval arches, guests can immerse themselves in a singular setting at the very heart of Barcelona's Gothic Quarter. The distinguished architect, Rafael Moneo, rescued a piece of architectural heritage and incorporated a contemporary deisgn. Unpretentious yet elegant the Mercer Hotel Barcelona offers exceptional and intuitive service.

Vedi profilo
Scaduta

2nd Maître d'hôtel & restaurant

Bolvir, Spagna

A tempo completo, A tempo indeterminato

Data di inizio:Il prima possibile

Ultima data di inizio:

Cerchi qualcosa di diverso? Visualizza offerte di lavoro relazionate